2018: voor Demi en Demi Lovato Nederland

Dat 2018 een druk jaar gaat worden voor Demi staat vast. Ze begint het jaar goed met een tournee door Noord Amerika. Maar ook voor het team staat een hoop te wachten dit jaar. Daarom even een “korte” samenvatting van alles!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Demi

Demi gaat natuurlijk eind februari starten met haar Noord Amerika tour. Dit doet ze samen met DJ Khaled en zangeres Kehlani. Vanaf 26 februari tot 31 maart 2018 zijn zij bezig met de tour en bezoeken een hele hoop verschillende Amerikaanse steden. Ongeveer 4 steden per week, dus dat wordt een hoop reizen. Alle datums van de tour vind je hier.

Demi kennende krijgen we dan weer een hele hoop snaps en Insta stories van de outfits en de show. Nu is alleen de vraag nog, draagt ze iedere dag wat anders? Of heeft ze net als bij The Future Now Tour een aantal outfits die ze draagt.

Deze maand komt als het goed is ook eindelijk het nummer met DJ Marsmello uit. Love Don’t Let Me Go, heet het nummer. Op dit nummer wachten we al sinds de zomervakantie, eigenlijk al voordat het album bekend werd gemaakt! Dus het wordt wel eens tijd!

Tell Me You Love Me

Daarnaast gaat in januari ook Tell Me You Love me naar de radiostations. Het nummer kunnen ze wel al draaien, maar in januari krijgt het nummer een extra boost. Het label gaat voor betalen om het nummer extra te laten draaien. Wij zullen dan ook starten met een promotie actie voor de Nederlandse radiostations. Zodat het nummer nog meer gedraaid wordt! Laten we het maar zo zeggen, het nummer is geweldig en Demi verdient het gewoon om meer airplay te krijgen in Nederland!

Wat Demi waarschijnlijk ook nog gaat doen is een nieuw nummer uitbrengen speciaal voor de tour. Wat ze voor The Future Now Tour deed met Body Say. Het kan ook zijn dat dit een remix van een bestaand nummer wordt met bijvoorbeeld DJ Khaled. Of een heel nieuw nummer met DJ Khaled en Kehlani.

Europa tour 2018

We hebben het al wel vaker vermeld. De Europa tour komt er ook nog aan! Binnenkort wordt deze bekendgemaakt. Tot die tijd is het voor iedereen even afwachten, want wij weten ook niets! Alles kan nog, maar iedereen heeft natuurlijk wel een voorkeur. Wanneer hoop jij dat Demi naar Nederland komt en in welke zaal moet de show zijn? In het artikel volgende week vertellen we een aantal verwachtingen!

Demi Lovato Nederland

In het team en in wat wij doen gaan een aantal dingen veranderen. Met een aantal dingen gaan wij stoppen en met andere dingen door of beginnen! En daar willen we jullie hier alvast een voorproefje van geven.

Meetings

Op dit moment hebben wij geen meetings op de planning staan voor 2018. We hebben dit besluit genomen, omdat het redelijk veel tijd kost om een meeting voor te bereiden. We willen bijvoorbeeld graag Levend Stratego doen. Maar daar heb je wel een minimum van 20 mensen voor nodig. Er komen het laatste jaar bijna geen Lovatics meer naar de meetings toe, dus dan kan je niet zo een spel doen. Wat je wel hebt voorbereid.

Vaak wordt er gezegd dat er zo een 15 tot 20 Lovatics wel naar de meeting willen komen, maar uiteindelijk komen er dan maar 5 tot 10 mensen echt naar de meeting. Wij hebben gemerkt dat, omdat we dan vrij weinig activiteiten kunnen doen, het minder leuk wordt voor iedereen.

Komt Demi naar Nederland? Dan willen we voor de show wel een meeting doen, omdat we verwachten dat er dan wel meer Lovatics naar de meeting komen. Maar omdat het nog niet 100% zeker is of ze komt en wanneer, hebben we nog geen plannen gemaakt. Tegen die tijd zullen we het natuurlijk aan je laten weten, wanneer en waar deze meeting dan is!

Social Media posts

De social media posts gaan ook veranderen. Niet zo zeer qua inhoud maar wel qua hoeveelheid en de tijden. We gaan over op 3 verschillende posts per dag. En we posten deze op tijden dat veel mensen online zijn.

We starten op 15 januari 2018 met de volgende indeling van posts. 13:00 Staying Strong quote, 18:00 website artikel & 21:00 een foto van Demi met een leuke tekst. We zorgen ervoor dat de laatste foto post zo min mogelijk gebruik maakt van quotes, omdat deze al worden gebruikt voor de 13:00 posts.

Zoals je ziet nemen we na 3 jaar afscheid van de hashtags. Dit waren de makkelijkste posts, maar voegde niet heel veel toe. Meestal werden deze foto’s ook al een half jaar van te voren ingepland en we weten dat jullie graag recentere foto’s willen zien.

Teamleden

Wij zijn nu met zijn 5en in het team, maar blijven de komende tijd nog steeds opzoek naar nieuwe mensen. Dit met het idee in ons achterhoofd dat Demi misschien naar Nederland komt dit jaar en dat best veel werk met zich meebrengt. Ook door andere plannen die wij bedacht hebben voor dit jaar. Bijvoorbeeld voor het artikel dat aanstaande zaterdag online komt. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij zijn!

We gaan verder met…

We willen dit jaar ons idee dat Lovatics helpen met het schrijven van de website verder uitbreiden. Op dit moment hebben we 5 verschillende Lovatics die ons hierbij helpen en die schrijven de komende tijd 6 artikelen. Maar als jij ook wilt helpen, dan kan je je natuurlijk opgeven. Op dit moment kan je dan kiezen uit artikelen voor de deadline van 1 april! Dus heb je in maart de tijd? Dan kan je je altijd opgeven. Je kan je ook opgeven om in de zomervakantie artikelen te schrijven, dan willen we zelf ook proberen om al een hele hoop artikelen vooruit te werken. Geef je hier op!

Verder hebben we besproken over de brainstormsessies waar we afgelopen jaar mee begonnen zijn. Hier willen we ook zeker mee door! In groepjes van ongeveer 4 Lovatics met 1 of 2 teamleden willen we van alles en nogwat gaan bedenken. Doe je mee?

Daarnaast hebben we een hele lijst aan nieuwe vragen bedacht voor de Facebookgroep en hebben we een samenwerkingscontract getekend met de teamleden. Ook hebben we nog veel meer besproken, maar dat is niet altijd de moeite waard om het aan jullie te vertellen. We hebben een hele to do lijst gemaakt voor als Demi komt. Daar staat onder andere in dat we er een artikel over moeten schrijven, met bijvoorbeeld wanneer de kaartjes in de verkoop gaan en hoe je aan een Meet & Greet kaartje komt. Er staat ook dat we dan een ontwerp moeten maken voor de armbandjes die we speciaal voor de show willen laten maken en verkopen. En dat we een grote winactie op de planning hebben staan!

In het team

We hebben ook iets nieuws voor teamleden bedacht. Een soort uitstappunt. Omdat we het zelf heel rommelig vonden gaan het afgelopen jaar met alle wisselingen in het team. We hebben gekozen voor 2 uitstap punten per jaar. 1 in augustus en 1 in januari. En dan wordt je 2 maanden van tevoren gevraagd of je nog een half jaar verder wil met het team of niet. En is er een mogelijkheid om elkaar feedback te geven. Zo weet de rest van het team het op tijd en kunnen we opzoek naar nieuwe mensen, zonder dat we een extra taak hoeven te vervullen.

Een instap punt blijft op dit moment elke dag mogelijk, omdat we nog niet met ons ideale aantal mensen zijn (6 á 7 team leden). Als we dit ideale aantal wel hebben, gebruiken we een instap punt in juli en december. Zodat je nog ingewerkt kan worden door de persoon die weggaat.

Geef een reactie