12 geheimen op de set van de Camp Rock films

8 jaar geleden is het alweer dat de eerste Camp Rock film met Demi en de Jonas Brothers uitkwam. We kennen allemaal de liedjes nog en het geweldige acteer werk van Demi. Camp Rock 2: The Final Jam was de laatste film waarin we Demi en de Jonas Brothers samen hebben gezien. Hier zijn 12 geheimen vanachter de schermen van de twee films.

De films zijn gefilmd op een echt zomerkamp. Het kamp heet Camp White Pine en is helemaal in Canada!

Herinner je de scene waarin Shane Grey (Joe Jonas) uit de buurt van de meisjes rent. Hij eindigt struikelend en vallend. Deze scene was niet zo gepland, maar de directeur moest zo hard lachen dat die het in de film liet.

Joe Jonas en Demi hun personages komen samen in de film, maar ze waren ook samen na Camp Rock 2. Demi zei dat ze van hem hield maar hij maakte het uit, want demi was meer een zus voor hem.

Brenda song heeft een gastoptreden in Camp Rock 2! Ze speelt het ‘meisje bij het meer’

Er zit een superduidelijke verwijzing naar de eerste film in Camp Rock 2. Mitchie en Shane hebben ruzie en Mitchie zegt dan “This is me”. Dit is de verwijzing naar de solo van Demi in de eerste film.

De scene waarin ze zingen “Can’t Back Down” was gefilmd in dezelfde studio als de horrorfilm, SAW.

Tijdens de solo van Mitchie in Camp rock, zijn de Jonas brothers en Demi Lovato haar ouders in het publiek.

Jasmine Richard (Peggy) houdt heel erg van hoofdbanden. De producers laten haar haar eigen hoofdbanden dragen. Haar personage draagt 14 verschillende hoofdbanden.

Ze hebben 2 verschillende eindes gefilmd voor Camp Rock 2. Een waarbij elk kamp de competitie won. Het publiek was gevuld met fans tijdens het filmen van de scene. Ze hebben het zo gedaan dat de fans niet wisten hoe de film zou eindigen. Welk kamp zou winnen.

Meghan Jette Martin (Tess) zei dat heel veel scenes van haar zijn bewerkt of verwijderd van de movie. Volgens Disney was ze té gemeen voor in de films.

Er is een scene in Camp Rock 2 waarbij een kip op Shane’s hoofd springt. Demi hield zo veel van de kip dat ze hem mee had genomen naar huis.

Chloe Bridges (Dana) had een auditie gedaan om Mitchie te spelen. Zij speelt Dana veel beter. Het idee dat Chloe Mitchie speelde en Demi niet. Demi is Mitchie!!

Hoe vonden jullie deze geheimen van de set van Camp rock. Kende je een paar al of waren ze allemaal nieuw voor je?

bron

Geef een reactie